Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (3)

 • Avatar

  johanb

  |

  dankie vir die lering, die erns en waardering wat jy uitspreek t.o.v die wet van God – dit is verblydend om te sien dat Sy wet en verordeninge (die karakter van God) weer begin inslag vind – dit sal al hoe meer in intensiteit toeneem namate ons nader aan die einde kom – maar ek hoop en vertrou dat hierdie mooi waardering van die Wet ook vir die vierde gebod plek sal maak.
  daar le nog n stryd vorentoe.
  groete Johanb

  Reply

 • Avatar

  Corrie

  |

  Ons stem almal saam met die Bybel dat die wet nog geldig is, maar ons leef nie die wet volkome uit nie. Ons staan almal as protestante skuldig aan die 4e gebod. Die Bybel sê duidelik dat as ons net een gebid oortree, ons skuldig is aan almal.

  Reply

  • Avatar

   Chris van Wyk

   |

   Ek sal binnekort hierop reageer wanneer ons by die vierde gebod kom.

   Reply

Leave a comment

Onlangse kommentaar

 • Avatar

  San-Mari Hattingh

  |

  Goeie Naand, kan ek ook asb die bostaande inligting kry.

 • Avatar

  Marelize

  |

  goeie middag ek het ook ‘n taak oor ballingskap , kan u asb vir my ook inligting stuur?

 • Avatar

  Suzette

  |

  Goeie more, kan u asb. ook bogenoemde epos met inligting oor ballingskap aan my stuur. Ek soek ook graag die naam van die boek vir verdere studie.
  Groete

 • Avatar

  Wilmeri Nel

  |

  Goeie naand,
  Ek het ‘n taak soos Jeanelle oor Ballingskap, sal u my asb kan help met meer inligting oor Ballingskap?

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Hi Jeanelle – ek het vir jou ‘n bietjie inligting gestuur direk na jou e-pos van ‘n boek wat ek het wat jou op die regte spoor kan plaas.

 • Avatar

  jeanelle

  |

  Goeie more,
  Ek moet vir ‘n taak skryf oor Ballingskap, ek moet verduidelik hoe God Ballingskap beeindig of beplan om te beeindig uit die ou testament, asook hoe dit vandag beeindig kan word. Ek moet ook ‘n voorbeeld van Ballingskap uit die ou testament verwys. Sal u my asseblief met die taak kan help?

Prontuit die Waarheid