525 preke die afgelope 15 jaar – Chris van Wyk

My aftrede in NGK Somerstrand begin naderkom. Ek tree einde Februarie 2023 af. Ek begin 1 Maart by Veritas College International as Director Ministry and Spiritual Formation. Ek sal by alle opleiding betrokke wees: die grondvlakfase (4 modules – dit kan ook oor zoom aangebied word, as jy belangstel), die voorgraadse opleiding sowel as die nagraadse opleiding.

Ek gee graag vir jou ‘n lys van 525 van my preke die afgelope 15 jaar. Dit is maklik om in hierdie dokument vir beide temas of tekste te soek. Dit is gratis en verniet.


Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (2)

Maak 'n opmerking

%d bloggers like this: