Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (2)

 • Avatar

  Andre Mouton

  |

  Dankie vir die Woorduitleg wat jy so duidelik uitle en weergee.Ek kan voorwaar AMEN se op elke dagstuk wat ek ontvang,en met n kleinseun wat nou pas belydenis van Geloof afgele het is jou uiteensetting vir ons van groot waarde in hierdie dae van onsekerheid en blootstelling aan n vinnig veanderende wereld .Bybelskool is voorwaar n voortdurende bron van krag en gelloofsversterking . Baie Dankie en Seen vir jou toegebid vir 2019.

  Reply

  • Avatar

   Chris van Wyk

   |

   Dankie André. Waardeer. Dis ‘n voorreg om hiermee besig te wees.

   Reply

Leave a comment

Onlangse kommentaar

Prontuit die Waarheid