Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (2)

 • Avatar

  Lily

  |

  Dankie, Chris, dat jy so ‘n instrument in die Here se Hand is. Gisteraand tydens die kontaksessie het daar net opnuut die begeerte in my opgewel om Hom nog inniger deur sy Woord te leer ken, sodat ek Hom beter kan dien – tot sy eer en in belang van my naaste. (Weer eens: Lees, Luister, Leef)

  Reply

  • Avatar

   Chris van Wyk

   |

   Dankie, Lily, dit is my voorreg en plesier. En dankie dat jy en jou man en die res van ons Somerstrand groep die reis deur die Bybel met my onderneem. Sonder julle sou dié roeping wat die Here vir my het ‘n baie eensame pad gewees het. Aan Hom al die eer.

   Reply

Leave a comment

Onlangse kommentaar

 • Avatar

  Marnus

  |

  Dankie.

 • Avatar

  Pietie

  |

  More
  Geseënde dag vir jou en jou gemeente.
  Dankie vir alles wat jy doen.
  Weskus groete

 • Avatar

  hendrik

  |

  more CHRIS , Chris ons huiskerk [ sellgroep ] wil graag die twee boeke van Petrus bestudeer , is daar enige boeke of leestof wat jy sal aanbveel ?

  n Geseende dag

 • Avatar

  Magdel van Tonder

  |

  Dit is vir my ‘n baie groot voorreg om deel van hierdie Bybelskoolfamilie .te wees. Elke boodskap vul my lewe meer en meer met Christus.

 • Avatar

  San-Mari Hattingh

  |

  Goeie Naand, kan ek ook asb die bostaande inligting kry.

Prontuit die Waarheid