Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (3)

 • Avatar

  deonkellermann

  |

  Dankie Chris, Dis lekker om deel te wees al sit ek in Ierland

  Reply

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Die Bybel is dié ding wat ons saambind! En dit bind ons oor alle grense saam. Dis heerlik om 'n “internasionale” gemeenskap te begin kry met die Bybelskool, met jou in Ierland en Stephan in Japan en nog 'n eie familielid Franci in Engeland!

  Reply

 • Avatar

  Deon Els

  |

  Dis vir my opvallend dat die mense in die tyd van Jesus al die tekens van die tyd en Sy bestaan miskyk. Ons sien dit vandag in ons gemeenskappe en selfs in die kerk. Vandag word ons gedagtes oor kerk en oor God grootliks bepaal deur ons ervarings en wat in ons lewens gebeur. As ek dink aan my eie reis met God dan beleef ek 'n stukkie van daardie verdofde beeld van God. Ons verhouding met God is aanhoudend besig om te groei en ons lewe word aanhoudend getransformeer. Dis hartseer dat mense God nie kan sien nie, of kies om Hom nie te sien nie. Hoe “sien” die blindes God in ons, en in ons kerk? Die oorsteek van grense sal sentraal deel moet vorm van ons gedagtes…

  Reply

Leave a comment

Onlangse kommentaar

 • Avatar

  Denver

  |

  Middag Chris.. Ek soek graag inligting(preek) oor psalm 42..kan jy my help asb.
  Dankie
  Denver

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Waardeer Riaan. Seën vir jou bediening.

 • Avatar

  Riaan vd Mescht

  |

  Dankie Chris. Ek het nog net seën geput uit alles wat ek by Bybelskool gelees. Die Here se seën, genade, liefde en voorsienigheid jou toegebid.

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Hi Magdalena – dankie! Jy is nie verkeerd nie. Die fisiese tempel het reeds verdwyn deurdat ons die geestelike tempel van die Heilige Gees is (1 Kor 6) en Openbaring tereg sê dat die fisiese tempel nie meer nodig is nie, want God is volledig daar in die nuwe hemel en nuwe aarde.

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Waar studeer jy? Ek sal antwoord as ek my hand vinnig op antwoorde kan lê.

 • Avatar

  Jeanelle De Beer

  |

  Hi daar Chris, Ek is ‘n derdejaar onderwysstudent wat Bybelkunde skryf die 3de November, ek wil asseblief vra of ek ‘n paar vrae oor handeling vir u kan aanstuur, ons dosent gee ons nie die antwoorde op hierdie vrae nie, en ek wil seker wees van die feite, sodat ek versekerd voel oor die werk.
  Baie dankie!
  jeanelledebeer1998@gmail.com

 • Avatar

  Magdalena van Vuuren

  |

  Goeiedag…. Terwyl ek vanoggend Sagaria lees ‘GOOGLE’ ek paar woorde en plekke om veral verduideliking te verkry oor die 8 gesigte. U pragtige en duidelike uiteensetting aan die einde van Sagaria 6 het my geweldig gehelp om die boodskap daarvan te verstaan. Daar word tans so baie gepraat ook van tempel wat weer gebou gaan word en mense beplan selfs verhuising na Israel.
  Ook dat Israel steeds God se uitverkore volk bly. Ek glo nie dit gaan oor die stad Israel of sy mense nie.
  Openbaring 21:9 vertel my van ‘n nuwe Jerusalem en vers 22 ‘En ‘n tempel het ek nie daarin gesien nie……,,,
  Is ek verkeerd. ?
  Weereens dankie. Seëninge

 • Avatar

  Elmarie Allies

  |

  Baie, Baie dankie. Ds Chris