Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (2)

 • Avatar

  Vince Aslett

  |

  Ek moet dankie sê, ek geniet hierdie Bybelstudie baie. Dis vir my so ongelooflik dat daar op so baie plekke en maniere in hierdie twee weke se lees bewys is dat Jesus God is, dat dit verstommend vir my is dat iemand enigsins daaraan kan twyfel. Meskien deur wat ek (hopelik reg) besef het toe ek vandag se stukkies lees, is dat kennis, geleerdheid en selfs beroepe nie noodwendig die nodige insig aan jou gaan gee nie, jy kry dit slegs waneer jy deel van Jesus se binnekring is. Dit wil sê. in n verhouding met Hom staan. Dan word dit ge-openbaar deur die Heilige Gees – Dis net genade!!

  Reply

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Jesus se Goddelikheid word so helder in Markus geteken, en in die res van die Nuwe Testament, dat 'n mens wonder hoe mense enigsins Dan Brown se wanvoorstelling van die kerk se aanvaarding van Jesus se Goddelikheid ernstig kan neem. Jy kan die getuienis van die NT verwerp – tot jou ewige skade, bygesê – maar jy kan nie met enige intellektuele integriteit sê dat die kerk eers 400 jaar later Jesus se Goddelikheid aanvaar het nie. Maar, interessant, die binnekring in Markus se verhaal tree baie keer op soos die buitestaanders! Kyk maar later in die week wat ek vir Vrydag geskryf het oor wat gebeur met die vermeerdering van die brood en Jesus wat loop op die see …

  Reply

Leave a comment

Onlangse kommentaar

 • Avatar

  San-Mari Hattingh

  |

  Goeie Naand, kan ek ook asb die bostaande inligting kry.

 • Avatar

  Marelize

  |

  goeie middag ek het ook ‘n taak oor ballingskap , kan u asb vir my ook inligting stuur?

 • Avatar

  Suzette

  |

  Goeie more, kan u asb. ook bogenoemde epos met inligting oor ballingskap aan my stuur. Ek soek ook graag die naam van die boek vir verdere studie.
  Groete

 • Avatar

  Wilmeri Nel

  |

  Goeie naand,
  Ek het ‘n taak soos Jeanelle oor Ballingskap, sal u my asb kan help met meer inligting oor Ballingskap?

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Hi Jeanelle – ek het vir jou ‘n bietjie inligting gestuur direk na jou e-pos van ‘n boek wat ek het wat jou op die regte spoor kan plaas.

 • Avatar

  jeanelle

  |

  Goeie more,
  Ek moet vir ‘n taak skryf oor Ballingskap, ek moet verduidelik hoe God Ballingskap beeindig of beplan om te beeindig uit die ou testament, asook hoe dit vandag beeindig kan word. Ek moet ook ‘n voorbeeld van Ballingskap uit die ou testament verwys. Sal u my asseblief met die taak kan help?

Prontuit die Waarheid