Skip to main content

Week 2: Leesplan 1 Tessalonisense

Ons lees in week 2 die eerste brief aan die Tessalonisense. Ek het besluit om dit as volg te lees, en elke dag ‘n post oor dié gedeelte te skryf:

  • Donderdag: 1 Tessalonisense 1
  • Vrydag: 1 Tessalonisense 2:1-16
  • Maandag:  1 Tessalonisense 2:17-3:13
  • Dinsdag: 1 Tessalonisense 4
  • Woensdag: 1 Tessalonisense 5

Julle kan my bydraes dus van Donderdag af hier lees.

View all posts in this series

Tessalonisense


Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Maak 'n opmerking