Eksodus neem stadiger as wat ek beplan het!

Die ontwikkeling van my bydraes oor Eksodus neem stadiger as wat ek beplan het.  My program die afgelope week was net te vol.  Die fout vir die stadige plasings lê dus by my.  Jammer!

Ek sal DV Eksodus 19 vandag klaar maak en môre stuur.  Die volgende twee weke het ek steeds ‘n baie vol program, onder andere drie belangrike vergaderings wat ek moet bywoon.  Die normale patroon van plasings sal dus eers hervat ná die volgende twee weke.  Ek beplan om so drie hoofstukke per week wel te stuur.  Ek hoop julle verstaan!

View all posts in this series

Eksodus


Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (9)

Maak 'n opmerking

%d bloggers like this: