Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (2)

 • Avatar

  Herman

  |

  Die feit dat Akan sy sonde bely en tog gestraf word het my vreemd opgeval. Ek probeer dit dan verstaan teen die feit dat God regverdig is, en sonde straf. Ek gaan haal die regverdigheid van God uit die sondeval (Gen 3) met die oordeel oor Adam en Eva. Ek verstaan dit ook so dat God vergewe, maar dat die gevolge van die sonde nie ontkom of opgehef word nie.

  Reply

  • Avatar

   Chris van Wyk

   |

   Jy is reg. Met die NT breek die genadetyd aan, waarin Jesus die straf vir die sonde dra, sodat elkeen wat in Hom glo, nie net vergifnis sal ontvang nie, maar ook die ewige lewe. Dié wat dit nie aanvaar nie, bly in die sonde en smaak uiteindelik die ewige dood.

   Reply

Leave a comment

Onlangse kommentaar

Prontuit die Waarheid