Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (10)

 • Avatar

  Herman Steyn

  |

  Dankie Chris – ek gaan by julle Pinksterdiens inskakel. Is daar ‘n Link wat jy gaan stuur vir julle You tube kanaal?
  Ek is nou juis besig met Diploma studente van Veritas wat twee periokope uit Openbaring moet interpreteer (eksege doen) en sien dus met verwagting uit na jou Pinkster preke.

  Reply

 • Avatar

  Nakkie Bruwer

  |

  Ek is soooo opgewonde oor die Pnikster preke. Baie baie dankie.

  Reply

 • Avatar

  Sonja Lizemore

  |

  Hallo Ds. Chris. Ek volg jou Bybelskool en ook Bybelstudie al vir n geruimde tyd en besef elke keer hoe min ek weet. Ek leer so baie met jou verduidelikings oor hoe ons iets moet intepreteer. In hierdie tyd sien ek met verwagting uit na die Pinkster preke. Ek is een van die mense wat voel dat dit alles werk van Satan is om ons weg te hou van kerk af, maar lag so lekker omdag hy nie met vandag se tegnologie reken gehou het nie. Nou is daar op YouTube, Facebook en Whats app soveel preke en gedagtes…. maar ek mis die saamkom en saam sing. Baie dankie weereens vir u werk om Die Woord vir ons te bring.

  Reply

 • Avatar

  Sonja

  |

  Goeie môre Ds.Chris. wil net asb hoor of daar n ander skakel is vir dag 2 van die Openbaring dienste. Ek sien dit nie.

  Reply

  • Avatar

   Chris van Wyk

   |

   Ek het die aantal dienste verminder na 9. Môre, Sondag, is daar nommer 2 om 09:00 en 3 om 18:30. Dan elke aand Maandag tot Vrydag om 18:30. Sluit af Sondag 31 Mei om 09:00 met nagmaal.

   Reply

   • Avatar

    Sonja

    |

    Baie dankie ds. Chris. Ook baie dankie vir die gratis boek wat u vir ons beskikbaar stel. Ek het dit geprint(hoop ek mag),want ek hou daarvan om aantekeninge te maak en terug te blaai. Seker nog n teken van uit die oudedoos. Hou van n boek. CUM het my gister ook laat weet dat my 12 klein profete binne dae by my sal wees. Het so lank gewag daarvoor.

    Reply

    • Avatar

     Chris van Wyk

     |

     Jy is welkom, Sonja. Talle mense verkies om notas te maak in ‘n boek. Geniet dit.

     Reply

Leave a comment

Onlangse kommentaar

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Hi Robin – Gebed beïnvloed God se planne. Talle verhale bevestig dit, soos die een van Hiskia wat jy aanhaal. Maar, ook ‘n Abraham (Gen 18), en ‘n Lot (Gen 19) het gebid en God het geantwoord, vir hulle gegee wat hulle gevra het. Trouens, die mense van Nineve het gebid en God het van sy beplande oordeel afgesien (Jona). Daar is wel kere wat God die gebede afwys en sy planne uitvoer. So het Moses dit ervaar (Eks 32), so het Jeremia dit ervaar (Jer 7:16; 11:14; 14:11; 15:1; vgl Eseg 14:14, 20), en selfs Jesus in Getsemane moes aanvaar dat God se wil nie verander kan word nie.

 • Avatar

  Robin Linde

  |

  Die storie van Hiskia wat sterwend was en na God gebid het, toe het God hom gesond gemaak en nog 15 jaar laat lewe. Het Hiskia se gebed God se plan beinvloed om eerder dat Hiskia sterwe eerder nog 15 jaar langer lewe?
  Maw kan die mens God se plan beinvloed deur smeking en gebed of staan God se plan vas vir elkeen van ons?

 • Avatar

  Clyde okyober

  |

  Baie inspireerend

 • Avatar

  Ansie

  |

  Dankie Dr Chris jy het absoluut die gawe om baie goed te kan verduidelik.

 • Avatar

  Hannes de Jager

  |

  Goeie More Dr. Chris.
  Baie dankie vir die skrywe. Baie om te verwerk. Maak my baie opgewonde, omrede daar na al die boeke in die Bybel verwys word. Hierdie onderwerp gee ons weer die geleentheid om die Bybel uit ‘n ander hoek te bestudeer. Baie geluk en dankie vir U bydrae. Ware “sielskos”.

 • Avatar

  Kobus De Wet

  |

  Dankie, het hierdie “herkoutjie” geniet, kan nou verder herkou aan die saak.