Prontuit die Waarheid – Week 48

In hierdie sessie gee ek die storielyn van Jesus tot dusver weer in ‘n kort 16 punt oorsig. Sy geboorteverhale tot by sy doop en versoeking. Sy aanvanklike bediening in Galilea tot by ekskursies na Tirus en Sidon, Dekapolis, Sesarea-Filippi terug tot in Kapernaum.

Ek het twee vrae gekry wat ek beantwoord:
• Hoekom was die dissipels bang om Jesus uit te vra oor sy dood?
• Hoe ontvang jy iemand in Jesus se Naam?

Ek bespreek Jesus se tweede aankondiging van sy dood en opstanding en sy lering dat grootheid in diens opgesluit lê.

Onthou die materiaal kan hier afgelaai word.

Jy kan steeds hier inskryf.


Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (3)

  • Ds baie dankie vir die videos. Ek geniet dit. Deesdae is almal behep met die eindtyd en die wegraping ens, ens. Praat asb met ons hieroor.
    Groete vanuit Empangeni

  • Dankie Chris vir die leersame skrywe. Vir my is die mooiste voorbeeld van nederigheid, die voete was van
    Jesus. Dat ons so nederig moet wees, om mekaar se voete te was. Ek raak ook bewus dat Jesus by magte
    is om enige iets te kan doen! Dankie dat jy nooit moeg word om ons so te leer nie!

Maak 'n opmerking

%d bloggers like this: