Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (2)

 • Avatar

  Diana

  |

  Chris, baie dankie vir hierdie. God weet wanneer om watter antwoord te gee. Twee dae terug vra my tien jarige dogtertjie vir my of sy steeds hel to sal gaan as sy Jesus aanvaar het maar tog reeds verkeerde dinge gedoen het / gaan doen. Hierdie is bevestiging dat my antwoord aan har beslis van Heilige Gees gkom het.

  Reply

  • Avatar

   Chris van Wyk

   |

   Ek is só bly. Die wonderlike boodskap van Johannes in sy eerste brief is soos volg:

   “Wie die Seun het, het die lewe; wie nie die Seun van God het nie, het ook nie die lewe nie. Hierdie brief skrywe ek vir julle, sodat julle kan weet dat julle die ewige lewe het, julle wat in die Seun van God glo. En nou kan ons met vrymoedigheid na God gaan, omdat Hy ons gebede verhoor as ons enigiets volgens sy wil vra. En aangesien ons weet dat Hy ons gebede verhoor as ons iets só vra, weet ons ook dat ons kry wat ons van Hom vra.” (1 Joh 5:12-15)

   Reply

Leave a comment

Onlangse kommentaar

Prontuit die Waarheid