Ester – Met die oog op ‘n tyd soos hierdie

Jews for Jesus.org

Ek onderbreek my hantering van my boek Wie is God? se temas weens die vakansie. Ek begin daarmee weer 8 Oktober.

Ek gaan egter in die gemeente die boek Ester oor die volgende twee weke deurwerk. Ek het die leeswerk in vyf dele opgedeel. Ek nooi jou uit om die pdf hieronder af te laai en te gebruik in jou stiltetyd of kleingroep.

Jy gaan telkens uitgenooi word om te merk dít wat jou laat glimlag, dít wat jou ontstel, dít wat jy van God se werk agter die skerms kan agterkom, en dít wat Hy jou leer in jou eie situasie.

Alles om hierdie ou verhaal in jou eie konteks te laat praat. In die kleingroep kan julle deel met mekaar wat julle tref (glimlag, ontstel, God se werk) en bespreek wat God julle daardeur leer.

Ek gaan twee keer daaroor preek in die gemeente Somerstrand. Die eerste preek sal waarskynlik oor wraak gaan – iets wat ek onlangs hier aangespreek het. Die tweede sal waarskynlik oor die voorsienigheid gaan. Die Here moet my nog lei in die spesifieke boodskappe.

Geniet!

Laai Ester.pdf hier af

Ester


Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Maak 'n opmerking

%d bloggers like this: