Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (7)

 • Avatar

  Francois Conradie

  |

  Dominee,baie dankie vir hierdie jaar (en al die vorige jare ) se Bybel onderrig en voorthelping op my geloofspad. Mag die Here gee dat die beplanning suksesvol uitgevoer sal word. Mooi loop en seën . GC

  Reply

 • Avatar

  Gerard Genis

  |

  Ons is pensionarese is daar enige koste aan verbonde? Ons kan seker nou en dan iets stuur.

  Reply

  • Avatar

   Chris van Wyk

   |

   Daar is geen koste nie. Gebruik enigiets op die webtuiste en geniet!

   Reply

 • Avatar

  Gerrie Genis

  |

  Baie dankie Chris, dit is voorwaar n handige / leersame studie ,ons waardeer dit geweldig. Hou aan met jou goeie werk.!

  Groete van Gerrie @ Monica

  Reply

 • Avatar

  Sonja Slater

  |

  Môre Ds Chris, Ek was onder die indruk Numeri begin vandag 7 Junie 2017? Of het ek die kat aan die stert beet?

  Reply

  • Avatar

   Chris van Wyk

   |

   Hi Sonja. Nee, jy het nie die kat aan die stert beet nie. Ek moes my planne aanpas weens Pinkster. Jammer!

   Reply

Leave a comment

Onlangse kommentaar

Prontuit die Waarheid