Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (1)

  • Avatar

    Marinda

    |

    Goeiemôre, en báie dankie! Ek stem heeltemal saam met jou, en jy het my kennis verbreed met jou insig oor die teregwys van (huidige) nie-gelowiges. My ondervinding van so ñ benadering is dat ñ mens geweldig baie teenstand kry, want humanisme met die mens op die troon, vier hoogty. Maar dis dan waar die HERE ons vra om te volhard, en aan te hou om SY naam aan almal uit te dra deur dit wat ons sê, maar veral ook doen. Weereens báie baie dankie vir jou gehoorsaamheid hierin.

    Reply

Leave a comment

Onlangse kommentaar

Prontuit die Waarheid