Kort inleidings op Levitikus, Numeri, Deuteronomium, Josua en Rigters

Ek kry gereeld navraag oor die res van my bydraes oor die Pentateug, Josua en Rigters.  Ek het besluit om die kort inleidings uit 2008-2009 wat nie op bybelskool.com verskyn nie nou alreeds te plaas.  Josua en Rigters het ‘n bietjie meer om die lyf.  Die ander is net ‘n paar riglyne vir die lees van die onderskeie boeke.

Jy kan hierdie skakels gebruik as jy vooruit wil werk.  Ek gee ook die datums (DV) waarop ek beplan om met die hoofstuk vir hoofstuk lees daarvan te begin:


Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Maak 'n opmerking

%d bloggers like this: