Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (2)

 • Avatar

  Petro Joubert

  |

  Dankie vir wat u vir Sy koninkryk doen. Ek doen al jare Bybelstudie, ek sien dit in my aantekeninge, maar soos u weet bly die Woord nuut, omdat ons leefwêreld verander. Die Woord verlig dieselfde Bybelvers anders agv my ervaring en belewing van die lewe in n ander tydfase. Ek het Hom al hoe liewer.

  Reply

  • Avatar

   Chris van Wyk

   |

   Die Woord is werklik altyd weer nuut. Net vanoggend lees ek weer die verhaal van die dissipels in die storm op die see in Markus 6 en kom nuwe dinge agter. Dat Jesus hulle sien al is dit net na drie in die nag. Dat Jesus hulle tot vertroue en vreesloosheid oproep, omdat Hy daar is. Hy sê letterlik: “Ek is” (egoo eimi). Maar, dat hulle dit moeilik vind, want hulle harte is geslote. Soos een verklaring dit stel: “they had closed minds”. Maar, dit is natuurlik juis in die teenwoordigheid van hierdie Jesus wat daardie harte oopgemaak sal word (2 Kor 3:14) … as hulle glo. Dit spreek my net opnuut aan. Seën vir jou.

   Reply

Leave a comment

Onlangse kommentaar

 • Avatar

  Bollie Liebenberg

  |

  Ja, om te dink, dit is die NAAM van Jesus wat so kragtig en Heilig is, mag die Heilige Gees aans ons net meer en meer Sy Grootheid en Heiligheid bekend,sodat ons Hom ten volle kan ken!

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Ek e-pos dit vir jou. Watter simbole verwys jy na?

 • Avatar

  Gerda

  |

  Kan jy asseblief vir my hierdie 100 bladsye epos – ek wil weet waarom die simbole gebruik word – glo dit sal vir my duideik word uit u studie.
  Baie dankie

 • Avatar

  David Cromhout

  |

  Dankie Jesus vir die wonderlike vooreg om Wonders in U naam te mag doen Prys U naam

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Ek maak so, Rence-Marié, Groete en seën.

 • Avatar

  Rence-Marié

  |

  Beste Dr van Wyk
  Sal u asseblief vir my d 4 evangelies langs mekaar stuur.
  Baie dankie vir u werk
  Groete

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Hi Hannes. Ek het gekies om daardie nie te hanteer nie, om mense nie te oorlaai nie.

 • Avatar

  Hannes

  |

  Goeie dag Dr van Wyk
  Jammer om te pla.
  Die volgende Leesrooster 2021: Bybelskool bydraes vind ek nie. U hulp sal waardeer word.
  Handelinge 10:34- 43, Jesaja 25:6-9, Psalm 118: 1-2,14-24 en Markus 16: 1-8.
  Baie dankie.

 • Avatar

  Pippie

  |

  Baie dankie vir die Bybelskool.
  V23 lees ek nou anders – “as julle vir mense hulle sondes vergewe, word dit hulle deur God vergewe” – om te vergewe is so belangrik