Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (2)

 • Avatar

  Petro Joubert

  |

  Dankie vir wat u vir Sy koninkryk doen. Ek doen al jare Bybelstudie, ek sien dit in my aantekeninge, maar soos u weet bly die Woord nuut, omdat ons leefwêreld verander. Die Woord verlig dieselfde Bybelvers anders agv my ervaring en belewing van die lewe in n ander tydfase. Ek het Hom al hoe liewer.

  Reply

  • Avatar

   Chris van Wyk

   |

   Die Woord is werklik altyd weer nuut. Net vanoggend lees ek weer die verhaal van die dissipels in die storm op die see in Markus 6 en kom nuwe dinge agter. Dat Jesus hulle sien al is dit net na drie in die nag. Dat Jesus hulle tot vertroue en vreesloosheid oproep, omdat Hy daar is. Hy sê letterlik: “Ek is” (egoo eimi). Maar, dat hulle dit moeilik vind, want hulle harte is geslote. Soos een verklaring dit stel: “they had closed minds”. Maar, dit is natuurlik juis in die teenwoordigheid van hierdie Jesus wat daardie harte oopgemaak sal word (2 Kor 3:14) … as hulle glo. Dit spreek my net opnuut aan. Seën vir jou.

   Reply

Leave a comment

Onlangse kommentaar

 • Avatar

  Marnus

  |

  Dankie.

 • Avatar

  Pietie

  |

  More
  Geseënde dag vir jou en jou gemeente.
  Dankie vir alles wat jy doen.
  Weskus groete

 • Avatar

  hendrik

  |

  more CHRIS , Chris ons huiskerk [ sellgroep ] wil graag die twee boeke van Petrus bestudeer , is daar enige boeke of leestof wat jy sal aanbveel ?

  n Geseende dag

 • Avatar

  Magdel van Tonder

  |

  Dit is vir my ‘n baie groot voorreg om deel van hierdie Bybelskoolfamilie .te wees. Elke boodskap vul my lewe meer en meer met Christus.

 • Avatar

  San-Mari Hattingh

  |

  Goeie Naand, kan ek ook asb die bostaande inligting kry.

Prontuit die Waarheid