Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (3)

 • Avatar

  Malan Nel

  |

  Baie geluk en mag dit vir baie tot seën wees!

  Reply

 • Avatar

  Reyno

  |

  Hi Chris duisend dankies vir die interessante en Geesvervulde inligting, vir my as leek help dit my ongelooflik baie om beter te verstaan.
  Het jy nie dalk kaarte van die area in die bybel wat saam hiermee loop nie?
  Groete en baie dankie: Reyno

  Reply

  • Avatar

   Chris van Wyk

   |

   Daar is nie ‘n kaart spesifiek van die lesers waarvoor Jakobus skryf nie. Hier is egter ‘n kaart van die Nuwe Testament wêreld wat vir jou ‘n bietjie agtergrond sal gee van die dorpe/stede ensomeer waar die evangelie verkondig is: Die wêreld van die Nuwe Testament

   Reply

Leave a comment

Onlangse kommentaar

 • Avatar

  San-Mari Hattingh

  |

  Goeie Naand, kan ek ook asb die bostaande inligting kry.

 • Avatar

  Marelize

  |

  goeie middag ek het ook ‘n taak oor ballingskap , kan u asb vir my ook inligting stuur?

 • Avatar

  Suzette

  |

  Goeie more, kan u asb. ook bogenoemde epos met inligting oor ballingskap aan my stuur. Ek soek ook graag die naam van die boek vir verdere studie.
  Groete

 • Avatar

  Wilmeri Nel

  |

  Goeie naand,
  Ek het ‘n taak soos Jeanelle oor Ballingskap, sal u my asb kan help met meer inligting oor Ballingskap?

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Hi Jeanelle – ek het vir jou ‘n bietjie inligting gestuur direk na jou e-pos van ‘n boek wat ek het wat jou op die regte spoor kan plaas.

 • Avatar

  jeanelle

  |

  Goeie more,
  Ek moet vir ‘n taak skryf oor Ballingskap, ek moet verduidelik hoe God Ballingskap beeindig of beplan om te beeindig uit die ou testament, asook hoe dit vandag beeindig kan word. Ek moet ook ‘n voorbeeld van Ballingskap uit die ou testament verwys. Sal u my asseblief met die taak kan help?

Prontuit die Waarheid