Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Comments (1)

 • Avatar

  Jan Louw

  |

  Ek waardeer jou insigte Chris. Die krag van jou boodskap lê vir my in die “bevel van God”.
  Ek ervaar by die liberale teologie dat die mense sê: “In daardie tyd het die mense geglo”. Dit word dan die vertrekpunt vir die hermeneutiek.
  Daar is is vir my groot krag in die woorde: Wees heilig want Ek is heilig (1 Petr 1:16).
  Dankie vir jou werk. Mag die Here jou seen.
  Jan Louw

  Reply

Leave a comment

Onlangse kommentaar

Prontuit die Waarheid