Beplanning vir Bybelskool.com 2013

Ek is met langverlof die hele vierde kwartaal van 2012.  Daar sal dus nie nuwe Bybelskool materiaal dié kwartaal verskyn nie.  Jy is egter welkom om enige van die vorige reekse by Bybelskool.com te gebruik.  Ek sluit vir jou die skakels na die 27 reekse in aan die onderkant van dié bydrae.

Ek sal wel van tyd tot tyd by my Facebook Bybelskool bladsy van my gedagtes en leeswerk met julle deel.  Like net die bladsy en jy sal die bydraes outomaties ontvang.

My beplanning vir volgende jaar is om ongeveer 12 Bybelboeke saam met julle te lees.  Dit hang onder andere saam met ons gemeente in Somerstrand se fokus op Die Storie (Max Lucado en Randy Frazee – lees meer daaroor by CUM) waarmee ons in 31 weke die narratiewe dele van die Bybel gaan deurwerk.  Jy is dus welkom om ook van daardie materiaal te gebruik.

Ek gaan dus in Bybelskool.com DV die volgende boeke in 2013 lees:

Psalms 42-72 Eerste kwartaal 2013 Begin 24 Januarie
1 en 2 Kronieke Tweede kwartaal 2013 Begin 11 April
Daniël, Ester, Nehemia, Esra Derde kwartaal 2013 Begin 18 Julie
Openbaring, 1&2&3 Johannes, Judas Vierde kwartaal 2013 Begin 17 Oktober

Ek het ook begin met die publisering van die Bybelskool materiaal in Epub formaat.  Ek het begin met Prediker, en beplan ook om Spreuke, Hooglied, Johannes en Jesaja te doen.  Julle kan meer daaroor lees by hierdie bydrae:

Lekker lees, luister en leef:


Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Maak 'n opmerking

%d bloggers like this: