Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Maak 'n opmerking

Recent Comments

 • Avatar

  Marie

  |

  Goeiedag Chris, ek is so bly dat ek deel kan wees in hierdie avontuur om met ons Here se woord besig te wees – ek leer elke dag iets en bid dat ek dit so sal uitleef dat ander ook wil hê wat ek het! Jesus Christus is ons koning wat so ‘n voorbeeld vir ons gestel het dat ons nie anders kan as om soos Hy te wil lewe nie :) Baie sterkte ek sien uit na die reeks. Marie

 • Avatar

  Pastoor Fanie

  |

  Amen, dankie Chris vir jou uitstekende werk in die Here. Ons geniet jou werk, mag Abba Vader jou absoluut seen. Baie dankie.
  Pastoor Fanie.

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Dit is musiek in my ore, Jacqueline. Dankie vir die waardering. Dit stem my diep tevrede dat die Here dié materiaal só tot seën gebruik. Jy het eintlik Nehemia vir daardie geloofsgemeenskap geword. Dankie!

 • Avatar

  Jacqueline Bock

  |

  Beste Chris. Ek groet jou in die oorwindende naam van Jesus Chistus. Graag wil ek jou bedank vir alles wat jy opoffer om God eerste te stel in jou lewe. Vir my is dit ‘n inspirasie. Ek dank die Hemelse Vader dat ek op jou site afgekom het, toe ek nie meer weet watter kant toe nie. Ek werk by ‘n universiteit en ontwikkel studie materiaal vir studente. Daarom weet ek wat dit behels om die beste vir andere daar te stel. Ek kon jou materiaal van Nehemia gebruik om ‘n boodskap te bring aan ‘n gemeente wat huidiglik stukkend is omdat hulle leier, wat so passievol was, in erge depressie verval het en geestelik en fisiek uitgemergel is. Met die inligting en die uiteensetting van jou materiaal, kon ek myself, en ‘n gemeente weer hoop gee vir die toekoms. Jou bydra oor die boek van Nehemia is uit God se hand. Baie dankie vir jou gehoorsaamheid dat jy jou beskikbaar stel om ‘n positiewe verskil in andere se lewens te maak. Ek is van Namibia en ‘n pastorie-moeder. Mag God vir jou en jou familie seen in alles wat julle doen.

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Vertrou op die kragtige hand van God – inderdaad. Dit is wat ek vir jou bid.