Bybelskool

Jesaja

Support independent publishing: Buy this e-book on Lulu.

Johannes

Support independent publishing: Buy this e-book on Lulu.

Hooglied

Support independent publishing: Buy this e-book on Lulu.

Spreuke

Support independent publishing: Buy this e-book on Lulu.

Prediker

Support independent publishing: Buy this e-book on Lulu.

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Maak 'n opmerking

Recent Comments

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Hi Magda – my gesprek in Somerstrand is nie op skrif nie en gefokus op die bydraes en vrae van die groep wat dit bywoon. Van die temas hanteer ons by ons eredienste wat wel op ons webtuiste gepubliseer word. Die eerste een was verlede Sondag en het oor gawes gehandel. Die volgende vyf Sondae praat ons oor leer (dogma), ongeloof, doop, gewete, en geloofsekerheid.

 • Avatar

  Magda

  |

  Chris, Ek woon in Pretoria en kan dus nie joubyeenkomste bywoon nie. Sal dit vir jou moontlik wees om dít wat jy hanteer met die groep, op internet of e-pos beskikbaar te stel? Ons sal baie graag wil deel daarin en leer daaruit. Groetnis

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Dankie, André. Dit bly ‘n voorreg vir my om in my eie besigwees met die Woord ook ander saam met my op reis kan neem.

 • Avatar

  André

  |

  Baie dankie hiervoor. Ek het baie waarde hieruit geput

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Salwing is net ‘n simbool van wat God doen.