Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Opmerkings (12)

 • Avatar

  Anthonie

  |

  Gaan so voort asseblief.

  Reply

 • Avatar

  Francois

  |

  Baie dankie vir die groot en goeie werk. As jy dit kan inpas, die Genesis tot Rigters, sal ek dit baie waardeer. Dit is treffend dat jy Psalm 27:4 aanhaal, want ons het pas na ‘n preek met juis dit as teks, in my tuis gemeente gehad. Dankie nogmaals, Francois.

  Reply

 • Avatar

  Marie

  |

  More Chris, ek heg groot waarde aan hierdie Bybelskool. Dit het telkemale my gedring om anders oor ‘n saak te dink! Asseblief – hou ons adresse en pos waaroor ons Here jou lei om oor te praat – ons drink elke woord in want so leer elkeen meer van ons Vader……….Baie dankie vir die tyd en kragte wat jy hier ingesit het. Wees verseker dit het nie ongesiens verbygegaan nie! Baie sterkte en ons sal bid oor die saak. Marie

  Reply

 • Avatar

  corne

  |

  More Chris, ek heg groot waarde aan hierdie Bybelskool. Asseblief – hou ons adresse en pos waaroor ons Here jou lei om oor te praat – ons drink elke woord in want so leer elkeen meer van ons Vader……….Baie dankie vir die tyd en kragte wat jy hier ingesit het. Wees verseker dit het nie ongesiens verbygegaan nie! Baie sterkte en ons sal bid oor die saak. Geseende dag. Salom Corne

  Reply

 • Avatar

  Alet

  |

  Chris, dit sal wonderlik wees as jy Genesis tot Rigters op die Internet kan voltooi.
  Ek is ‘n laatkommer, maar nou ‘n groot aanhanger!
  Baie Dankie

  Reply

 • Avatar

  Danie Fourie

  |

  Chris
  Dit is van groot betekenis en ek vra dat jy asb sal voortgaan
  Dankie
  Danie Fourie

  Reply

 • Avatar

  AnetteMeyer

  |

  Ek vind dit soveel makliker om die Bybel te lees met hierdie insette. Baie dankie en moet dit asb nooit van die internet wegneem nie.

  Reply

 • Avatar

  Annes

  |

  Chris, dis ‘n ongelooflike projek wat jy aangepak het en die kwaliteit is so goed. Baie dankie daarvoor. As jy energie het, druk deur met Genesis, ens. Dit sal vir baie jare deur mense gebruik kan word.
  Vrede broer!

  Reply

 • Avatar

  Hilda

  |

  Hallo Chris,
  Eerstens baie dankie vir die skatte wat jy vir soveel ontsluit het. Ek is een van die onsigbare ontvangers daarvan en dink dit is ‘n baie belangrike bron oor die Bybel, ook vir naslaan en herlees en weer lees. Ek het erens langs die pad hierop afgekom – kan nie eers mooi onthou hoe en wanneer nie.

  Tweedens dink ek dit sal jammer wees as die bron onvolledig is. So, my eerste aanbeveling sal wees dat dit mettertyd vervolledig word. Ek het nog nie naasteby deur al die boeke gewerk nie maar as ‘n nalatenskap dink ek die Bybelskool moet volledig wees en webblad moet asb nooit verdwyn nie. Daarvoor het jy veels te hard gewerk en is die inhoud te kosbaar.

  Reply

 • Avatar

  Francois Conradie

  |

  Ds,
  Ek is van Kempton Park en volg jou Bybelstudie die afgelope 2 jaar. Ek neem vir jare deel aan Bybelstudie by my eie en ‘n ander gemeente ook Daar is niks wat vir my soveel beteken en soveel insig gee as jou Bybelstudie nie. Ek dink jou (en by implikasie jou gemeente ) se bydra is ‘n geskenk van God aan sy navolgers in Suid Afrika. As die Here dit vir jou moontlik maak doen asb ook die oorblywende boeke. Sterkte, seen en voorspoed jou toegebid.FC

  Reply

 • Avatar

  Jaco

  |

  Ds Chris, ek volg ook jou Bybelstudie al ‘n paar jaar en dit is baie insiggewend. Ek lees my by el op die ipad en hy is nou al vol kopieë van jou ontledings as notas by die betrokke hoofstukke. Dis dan lekker om gedurende die kerkdiens vinnig daardie stukke by te lees. Voltooi asb die res !! Baie dankie vir jou ongelooflike werk! Seën.

  Reply

  • Avatar

   Chris van Wyk

   |

   Hi Jaco – so jy kan kyk of ek reg preek! Haha. Jy is darem net ‘n bobaas lidmaat. Ek oorweeg nog, maar vermoed ek moet op een of ander manier dié werk klaarmaak, al is dit net via die Internet. Ek wil baie graag in die gemeente met lering aangaan op Woensdae, soms leer-en-aktuele sake, ander kere moontlik Alfa, of die huwelikskursus van Alfa, ander kere ‘n reeks oor die tekens van Openbaring … ensomeer. Bid saam met my dat die Here duidelikheid gee.

   Reply

Maak 'n opmerking

Onlangse kommentaar

 • Avatar

  Jan Duvenage

  |

  Ek het ongelukig die studie oor Esegiel nie gekry nie. Aangesien ek en my vrou nou met Esegiel besig is, vra ek asb of u dit na my epos kan stuur.dit

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Dankie. Waardeer, André!

 • Avatar

  Andre Bower

  |

  Ek dink werklik Somerstrand Gemeente is inderdaad bevoorreg om leraars soos julle te he. Ek bid dat die Here julle voortdurend sal versterk om altyd vreesloos te spreek soos die Heilige Gees die woord in jul harte plaas.

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Hi Jan. Ek is bly! Moet sê, dit was een van die moeilikste take wat ek al op my geneem het. Maar dit was die moeite werd. Groete.

 • Avatar

  Jan Fielies

  |

  Baie dankie Chris vir die wonderlike Bybelstudie oor Esegiel . Dit het my baie gehelp om ‘n werkstuk te voltooi in my opleiding .

 • Avatar

  DINA BALZAR

  |

  EK WIL WEET OF DIT N MOET IS DAT MY TIENDES MOET BETAAL TERWYL EK SWAAR TREK AAN MY FINANSIES.KAN DIE HERE VIR MY OPENBAAR WAT IS DIE REGTE DING ASB

 • Avatar

  Neels Hubinger

  |

  Dagsê Chris, ek is telkens in my lees en oordenking van jou studies, beskrywings en toepassings vasgevang in die grootheid van God se plan met sy gelowiges…! Dankie vir jou kennis, toewyding en betekenisvolle lering deur passievolle omgang met God se Woord. Dit is voorwaar ‘n heerlike “reis” deur die Pentateug. Seën en vrede vir jou.

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Maandeliks is goed, omdat dít is hoe jy betaal word. Sakemanne en boere gee baie keer jaarliks wanneer hulle inkomstestaat afgehandel word. Doen soos die Here jou in jou hart lei.

%d bloggers like this: