Bybelskool

Chris van Wyk

Ek is gemeenteleraar by Somerstrand gemeente, Port Elizabeth. My passie in die lewe is om God bo alles te dien en gelowiges in geloofsvorming te begelei. I am pastor at Summerstrand congregation, Port Elizabeth. My passion in life is to serve God above all and to lead believers in faith formation.

Opmerkings (1)

 • Avatar

  MELANIE

  |

  Ek het ‘n week na my doop met water ‘n baie sterk ervaring gehad toe ek die Heilige Gees ontvang het. Die Heilige Gees het gedurende die nag as ‘n baie sterk wind deur die kamer gewaai, oor my en deur my. In so ‘n mate dat die lug uit my longe gewaai het tog het ek nie na asem gesnak nie.Ek het nie dadelik besef wat gebeur nie en het begin bid, maar daar was verwondering en nie vrees nie. Ek het God my Vader net gevra wat is besig om te gebeur, maar die wind het ook deur my bein gewaai en my gebed uit my kop gewaai. Ek kon die letters van die woorde in my gees sien en sien soos die gebed vorm , het die letterjies weg waaina bo uit my kom met ‘n opwaarte beweging. Die wind was so sterk dat dit gevoel het of ek van die bed afgewaai gaan word, tog het ek stil bly lê. Ek kon ook die wind hoor waai. Dit het gevoel of dit baie lank geduur het, maar skielik het dit gestop en alles was normaal.Ek het my nie daarteen probeer verset nie maar het op ‘n stadium probeer omdraai terwyl die wind so oor my gewaai het, maar die drukking was te sterk en ek kon nie beweeg nie.Na dit kon ek bid en het onmiddelik aan die slaap geraak. My lewe het daarna drasties verander en daar het baie verdieping in my geestelike lewe gekom.

  Reply

Maak 'n opmerking

Onlangse kommentaar

 • Avatar

  christa marais

  |

  Baie goed en baie waar. Dankie!

 • Avatar

  Jan Louw

  |

  Chris. Die tema oor God se belang by die mense en die diere is vir my verskriklik belangrik. Dit gaan oor God se liefde vir mens en dier. Al ons verhoudinge is geskend deur die sondeval.
  Dankie andermaal vir jou werk.

 • Avatar

  Marie

  |

  Baie sterkte Chris! Ons verstaan die werklading ten volle!

 • Avatar

  Natascha

  |

  Baie dankie Ds, dit word opreg waardeer. gelukkig word dit nie afgestel nie. Dink dat almal die moeite opreg waardeer. Dit is soos Sonja se n voorrerg om die Bybelstudie te kan doen. Ons verstaan.
  Nogmaals dankie
  Natascha

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Geniet dit! Ek is so dankbaar dat ek die voorreg het om ander met die Woord te bedien.

 • Avatar

  Sonja

  |

  Baie dankie Ds. Chris. Ek sê ook soos ander, ek waardeer jou moeite onsettend baie. Dit is so n voorreg om so bybelstudie gids gratis te ontvang. Baie sterkte ook vir u.

 • Avatar

  Veronica

  |

  Dankie Chris. Dood reg om te wag. nou weet ek darem sal niks mis nie. Mag God jou werk ryklik seën

 • Avatar

  Andre Pienaar

  |

  Dr ons is maar te dankbaar vir die groot moeite wat u doen om hierdie stukke beskikbaar te stel. Ons is ook maar té bewus van u vol program. Neem asb u tyd. Elke stuk wat ons ontvang, word opreg waardeer.

 • Avatar

  Chris van Wyk

  |

  Hi Veronica – nee, jy het niks verkeerd gedoen nie. My program was net te vol. Ek sal DV Eksodus 19 vandag klaar maak en môre stuur. Die volgende twee weke het ek drie belangrike vergaderings wat ek moet bywoon, so die normale patroon sal eers hervat ná twee weke. Ek beplan om so drie hoofstukke per week wel te stuur. Jammer!

 • Avatar

  Veronica

  |

  Hi Chris
  Ek het sedert 21 Feb nog nie weer ‘n post in my inbox gekry nie. Net gewonder of ek dalk perongeluk iets gedruk het wat my laat unsuscribe. Ek geniet die posts geweldig en wil graag nog ontvang
  Veronica

 • Avatar

  André Kritzinger

  |

  Glipsie – intog moet uittog wees.

%d bloggers like this: